Dobrodošli

Dobrodošli

V Kia centru Maribor smo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Kia. Poleg najširše palete novih vozil Kia nudimo tudi bogat izbor rabljenih vozil vseh znamk in cenovnih razredov, ki so temeljito preverjena in imajo znano zgodovino.

Vsa vozila iz naše ponudbe si lahko v naših prostorih ogledate in jih preizkusite na testni vožnji, ob nakupu pa vam vse potrebne storitve zagotavljamo na enem mestu. Nudimo menjavo staro za staro in staro za novo, ugodna financiranja, pester izbor avtomobilskih zavarovanj ter odkup vašega vozila za gotovino.

Zagotavljamo tudi ugodno in strokovno servisiranje – ponujamo mehanične, kleparske, ličarske ter vulkanizerske storitve. Strokovnjaki našega servisnega centra, ki je opremljen po najnovejših standardih, v celoti poskrbijo za vaše vozilo. Izvajamo tudi cenitve in popravila škod v sodelovanju z vsemi večjimi slovenskimi zavarovalnicami.

Vabljeni!

 

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih