Dobrodošli

Podjetje KMAG d.o.o. s sedežem v Ljubljani je distributer ter pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamk KIA in VOLVO.

Začetki podjetja segajo v leto 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje Kia Motors Adria Group d.d. Sprva majhno podjetje s tremi zaposlenimi se je s premišljeno strategijo razvilo v srednje veliko podjetje z razvejano mrežo pooblaščenih prodajnih zastopnikov ter serviserjev. Svoje poslovanje je širilo skupaj z rastjo prodaje vozil KIA tudi na trge nekdanje Jugoslavije (lastne poslovalnice še na Hrvaškem, v Srbiji in BiH). Konec leta 2014 so postali pooblaščen prodajalec in serviser vozil znamke Volvo. Od maja 2015 so prisotni tudi v Mariboru, kjer so odprli enega največjih in najsodobnejših avtomobilskih salonov v Sloveniji.

V podjetju KMAG d.o.o., PE Maribor, na Zagrebški 38, bodo v celoti poskrbeli za vaše udobje in vam pomagali pri vseh procesih, povezanih z avtomobili. Poleg novih ponujajo širok nabor rabljenih vozil vseh znamk ter odkup le-teh za gotovino. Na istem mestu najdete tudi servis, kjer bodo izkušeni servisni mojstri poskrbeli za vozilo katerekoli znamke. Izvajajo cenitve in popravila škod v sodelovanju z vsemi večjimi slovenskimi zavarovalnicami, svojo dejavnost pa razširjajo z mehaničnimi, kleparskimi, ličarskimi ter vulkanizerskimi storitvami.

Njihove prednosti:

  • najboljše cene in največja ponudba novih in rabljenih vozil
  • preverjena rabljena vozila z jamstvom
  • odkup vozil po najboljših cenah
  • brezplačne cenitve in takojšnje izplačilo
  • odkup rabljenih vozil brez obveznosti nakupa

 

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih